top of page

YRITYS

Jos olet miettinyt, miten hoidat yrityksesi tuloksellisen markkinoinnin, niin voit lopettaa etsimisen tähän paikkaan.

 

Mediassa on innovatiivinen markkinoinnin asiantuntijatoimisto, jonka toiminnan keskiössä on asiakaskokemus. Asiakas on meille aina tärkein yhteistyökumppani, jonka tavoitteiden toteuttamiseksi teemme kovasti töitä.

Sosiaalinen media on muuttanut median kulutusta sekä markkinointia pysyvästi. Alustat kehittyvät myös jatkuvasti. Uusia ominaisuuksia, trendejä ja algoritmien muutoksia tulee jatkuvalla syötöllä, joten on täysin ymmärrettävää, että yritykset eivät voi mitenkään pysyä näistä kaikista perillä oman ydinliiketoimintansa pyörittämisen ohella.

 

Tämän kaiken lisäksi myös kilpailu sosiaalisessa mediassa kasvaa jatkuvalla vauhdilla. Jotta yritys pysyisi algoritmien suosiossa, tarvitaan säännöllistä, laadukasta ja kohdeyleisöä puhuttelevaa sisällöntuotantoa oikeissa kanavissa. Pelkkä satunnainen kuvien postaaminen joskus ja jouluna ei valitettavasti enää riitä.

Näistä syistä kannattaa palkata ammattilaiset asialle. Me täällä Mediassalla olemme kiinnostavan ja sitouttavan somesisällön suunnittelun ja tuotannon ammattilaisia. Tuotamme kanavanatiivia sosiaalisen median sisältöä Instagramiin, TikTokiin, Facebookiin, Linkediniin, YouTubeen sekä Twitteriin. 

Yrityksen takana

JAANA KESSEL

HTM, yrittäjä

Mediassan takaa löytyy nuori naisyrittäjä Espoosta. Tavoitteenani on tarjota yrityksille apua somesisältöjen tuottamiseen sekä muihin markkinoinnin tehtäviin ja haasteisiin.

Matkani markkinoinnin parissa alkoi muutama vuosi sitten, kun innostuin sosiaalisen median tuomista mahdollisuuksista. Tein samalla täyskäännöksen elämässäni siirtymällä oikeudellisten tehtävien parista markkinoinnin pariin. Onneksi hyppy tuntemattomaan ei pelottanut, sillä tiesin olevani oikealla polulla. 

Minulta löytyy laaja markkinoinnin kokemus, johon kuuluu kaikki valokuvaamisesta vaikuttajamarkkinointiin. Viestinnän kokemusta minulle on karttunut myös viestintä-, ja tiedotusvastaavan luottamustehtävistä sekä markkinointikoordinaattorin -työstä. 

 

Olen aina ollut kiinnostunut sosiaalisesta mediasta. Pidän myös huolen siitä, että olen aina ajan hermoilla. Sosiaalinen media muuttuu jatkuvasti, joten uusista trendeistä tulee olla tietoinen.

Ota yhteyttä – jaana@mediassa.com

bottom of page